Saját partszakasz és borospince jár a 6 milliárdos villához

Villa Paradiso
Forrás: Nest Seekers International

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Ennyi pénzért mondjuk elvárható, hogy legyen minden, de a 75 ezer literes akvárium még ezen a szinten is elég különleges.

Ha luxusvilláról van szó, aligha létezik olyan, hogy túl nagy, vagy túl sok. Ezt gondolhatták azok is, akik megrendelték, valamint megtervezték a képeken látható mediterrán stílusú ingatlant. A közel 1,2 hektáros telken álló ház – ha egy ilyen építményt lehet egyáltalán így nevezni – 1600 négyzetméternyi lakóterületet kínál, emellett pedig rengeteg olyan dolgot is biztosít, ami valóban a leggazdagabbak kiváltsága.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Na, de mennyibe kerülhet fenntartani? Íme:

A kapun áthajtva először egy egész hosszú magánúton kell végighaladni, parkosított környezetben, hogy elérjünk a garázsig. A villa előtt jókora szabad terület fekszik, hogy akár egy nagyobb mulatság és vendégeskedés alatt is elkerülhető legyen a tumultus. A házban 26 szobát találunk, közte hat hálót és kilenc fürdőt, belépéskor pedig egy hatalmas előcsarnok fogad. A földszinten vendéglakosztályt, könyvtárat, valamint 18 személyes étkezőt alakítottak ki, az olasz stílusú konyha a legkorszerűbb felszerelést kapta.

A konyha
forrás: Nest Seekers International
Egészen fantasztikus a konyha is

Igényes mahagóni lépcsőn juthatunk egy szinttel feljebb, ott van a fő hálószoba, egy komplett hozzá tartozó szárnnyal. Elképesztő fürdőszoba, saját konditerem és elképesztő terasz is része az élménynek, utóbbiról nagyszerű kilátás nyílik a partra – ja, ha már part: abból is van sajátunk, egy szerény, hatvanméteres szakaszunk. De a szint további három hálójához is jár egy-egy kisebb erkély.

Vízre néző terasz
forrás: Nest Seekers International
Meg lehet barátkozni a kilátással is

Ami a szórakozási lehetőségeket illeti, nagyjából semmiért nem kell kilépni otthonról. A már említett konditerem mellett jutott hely moziteremnek, 1500 palackos borospincének, ahhoz illő kóstoló helyiségnek, ami elősegíti, hogy csak az ízekre és illatokra koncentráljunk. Szintén a nyugodt percekhez járul hozzá a 20 ezer gallonos, azaz úgy 75 ezer literes sós vizű akvárium, benne őshonos élőlényekkel. Ha ez nem lenne elég, odakint halastó áll rendelkezésre, van üvegház, és a medence sem éppen második ligás, a pezsgőfürdőről, sőt a kültéri sütögetésről sem kell lemondani. Mindehhez viszonyítva a két, egyenként kétállásos garázs szinte szerénynek számít.

A nappali az akváriummal
forrás: Nest Seekers International
Csak elképzelni lehet, mekkora lehet ez a nappali, ha az akvárium 75 ezer literes

Ha mégis egy kis nyüzsgésre vágyna az egyszeri milliárdos, csupán félórányi hajóútra van Manhattan (saját stégről indulhatunk), és helikopterleszállót is lehet találni a környéken. A Villa Paradisóért 17,5 millió dollárt, átszámolva 6,2 milliárd forintot kérnek, az eladást a Nest Seekers International intézi. További képeket is náluk lehet nézegetni.

A moziterem
forrás: Nest Seekers International
Azért egy moziterem már csak legyen a szerény hajlékunkban!

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

Bruce Wayne ihlette ezeket az elektromos Pininfarinákat

Batman civilben egy dúsgazdag playboy, igaz, a filmekben általában nem ilyen autókat hajt.

Kép
Életmód

Írd le, mi bánt, és dobd a kukába – ez tényleg működik?

Egy friss japán kutatás azt mutatja, a papír fizikai mivolta tényleg segíthet az elengedésben.

Kép
Szórakozás

Ryan Goslingot lányai kérték: ezt a jelenetet ne csinálja meg

Legújabb filmje, A kaszkadőr című akcióvígjáték témájánál fogva is tele van látványos mutatványokkal.

Kép
Életmód

A kullancscsípés veszélyei és megelőzése – minden, amit tudni kell

Azzal talán mindenki tisztában van, hogy a kullancscsípés veszélyes lehet. De mit jelent ez pontosan, és hogyan lehet védekezni?

Kép
Szórakozás

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!