Elérhető árú, viselhető okoseszközöket mutatott a Xiaomi

Xiaomi Watch S3
Forrás: Xiaomi

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Óra és karkötő is van a kínai gyártó újdonságai között, már a magyar árak is ismertek.

A Xiaomi egyik nagy gurítása az idei Mobil Világkongresszuson a 14 Ultra fotós okostelefon volt, amellyel együtt bejelentették a 14 széria globális piaci bevezetését is. A sima 14 Magyarországon 400, az Ultra 600 ezer forintos ajánlott fogyasztói árat kapott.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A 14 Ultráról itt írtunk bővebben:

Olvasd el ezt is!

De persze nemcsak telefonnal érkeztek a rendezvényre, hanem hordható okoseszközöket is bemutattak. Ezek közül említést érdemel a Watch S3, amelynek kerek, alumíniumötvözet tokja egy viszonylag nagy, 1,43 hüvelykes AMOLED-kijelzőt fogad be. Különlegessége, hogy nemcsak a szíj, hanem a lünetta is cserélhető. HyperOS operációs rendszert futtat, akkuja pedig akár 15 napig is bírja, sőt állítólag egy ötperces töltéssel bármikor belepumpálhatunk még két napot. A kütyüt lehet vezérelni csuklómozdulatokkal is, például hívást is utasíthatunk el ilyen módon. Sportoláshoz 150 különféle üzemmód közül választhatunk, újdonság a téli sportokhoz szánt beállítás. Az óra funkciói segítenek a zsírégetésben, az állóképesség növelésében és a teljesítmény optimalizálásában. Hazai ajánlott fogyasztói ára 65 ezer forint.

Xiaomi Watch S3
forrás: Xiaomi
Xiaomi Watch S3

Szintén az okosórák mezőnyében versenyez a Watch 2, amely a Snapdragon W5+Gen1 platformjára épül, és Google Wear OS-t futtat. 495 milliamperórás akkujára normál használat mellett 65 órás üzemidőt mondanak, tárhelye 32 gigabájt, míg képernyője az S3-hoz hasonlóan 1,43 colos AMOLED. A 37 grammos tömeg szinte észrevétlenné teszi, akár sportolás, akár alvás közben hordanánk. Először válik lehetővé a modellen a telefonunk kamerájának távvezérlése, fotózáshoz és videózáshoz is láthatjuk itt az élőképet. Itt még több, 160-féle sportmód áll rendelkezésre, köztük a már említett téli sportos. A hivatalos értékesítési csatornákon keresztül 90 ezer forintért lehet majd megvenni.

Xiaomi Watch 2
forrás: Xiaomi
Xiaomi Watch 2

Végül pedig a Smart Band 8 Pro karkötő, amelynek lekerekített sarkú téglalapot formázó kijelzője 1,74 colos AMOLED, 60 hertzes képfrissítéssel és 336x480-as felbontással. Egy hajszállal még az egy centimétertől is elmarad a vastagsága, és csupán 22,5 grammot nyom. Könnyen cserélhető, gyorskioldós szíja van, emellett pedig számos témából is válogathatunk a testreszabhatóság jegyében. Sportoláshoz 150-féle módot választhatunk egyéni igényeinkhez és a sportághoz igazodva. Futáshoz például belőhetjük az elérni kívánt tempót, amit jelzésekkel segít tartani. A bemelegítéshez és nyújtáshoz 3D-animációk adnak útmutatót. A 289 milliamperórás aksi az elődhöz képest 23 százalékkal jobb üzemidőt ígér, átlagos használat mellett 14 napig elvan a csuklónkon a készülék, mielőtt tölteni kellene. 35 ezer forint lesz a magyar ára.

Xiaomi Smart Band 8 Pro
forrás: Xiaomi
Xiaomi Smart Band 8 Pro

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Kép
Jármű

7 dolog, amit érdemes megnézetni tavasszal az autódon

Az alapvető karbantartásokon kívül ilyenkor érdemes a klímát is ellenőriztetni, hogy a nagy melegben már minden rendben legyen. De van itt más is.

Kép
Életmód

Súlyos gondokat is jelezhet az éjszakai izzadás

De nem kell azonnal megijedni, lehet, hogy csak a szokásainkon kell finomhangolni.

Kép
Jármű

Eladó Lauda sisakja, amelyben súlyos balesetet szenvedett

Az 1976-os Formula–1-szezon Niki Lauda és James Hunt csatájáról emlékezetes. Na meg arról a balesetről, amelyben Lauda durván megégett.

Kép
Életmód

Egészséges alternatívák: mire cseréljük a feldolgozott élelmiszereket?

Az egészségünkre káros hatással lehetnek a feldolgozott élelmiszerek, de szerencsére számos egészséges alternatíva létezik.

Kép
Szórakozás

Mekkora az univerzum legnagyobb ismert csillaga?

A Napunk hozzá képest csupán egy porszem.

Kép
Szórakozás

6 film, ami annyira sokkoló, hogy sokan csak egyszer voltak képesek megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!