Százmilliós Keresztapa-órában feszített Conor McGregor

Conor McGregor és az óra montázsa
Forrás: John Nacion / Variety / Getty Images és Jacob & Co.

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

Mindössze 88 darab készült ebből az elképesztő Jacob & Co. órából, az MMA-bajnok ír fenegyerek az Országúti diszkó premierjére vette fel.

Ahogyan év elején mi is megírtuk Jake Gyllenhaal főszereplésével készült el az Országúti diszkó remake-je, amelyben első filmszerepét kapta a balhéiról és sporteredményeiről egyaránt híres ír fenegyerek, az MMA-bajnok Conor McGregor. Csütörtöktől már meg is lehet nézni a filmet a Prime Videón, a hivatalos bemutatóra pedig McGregor szépen kiöltözött, öltönyéhez pedig egy igen extrém órát is választott: a Jacob & Co. Opera Godfathert.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

A filmről itt írtunk, az előzetest is megnézheted:

Az óramárka 2019-ben kötött együttműködést a Paramount Picturesszel, ennek keretében pedig megszerezték A Keresztapa című gengszterfilm-klasszikus jogait is. Hogy miért pont azt? Mert Jacob Arabo, a cég alapítója ezt a filmet látta először moziban, amikor az Egyesült Államokba költözött. Ennek nyomán aztán egészen különleges óra született, és az csak egy dolog, hogy ott van rajta a The Godfather logó, és a közepén ül székében Don Vito Corleone.

Az óra JCFM04 szerkezete 658 alkotóelemből épül fel, kapott egy háromtengelyes tourbillont is, de mindennek tetejében még zenedobozként is funkcionál. Természetesen Nino Rota ikonikus dallamát, a Love Theme 30 másodpercét játssza. Kézzel lehet felhúzni, ehhez a jobb oldalon – három óránál – kell kihajtani egy kis karocskát, a zene indításához a bal oldalon – tíz óránál – nyomunk meg egy gombot. Ilyenkor a teljes szerkezet is forog, mintegy táncra kelve.

Az 50 órás járástartalékú szerkezet egy 49 milliméteres tokba került – ebből amúgy 18 karátos rózsaarany, valamint fekete, DLC-bevonatú titán is választható volt. Ehhez passzol anyagában a csat, a szíj pedig aligátorbőr. Összesen négyféle változatot alkotott meg a Jacob & Co., amelyek mindegyikéből csupán 88 darabot csináltak. McGregor csuklóján titántokost láthatunk. Egy-egy példány 100 millió forint körül ér a másodlagos piacon. Itt pedig nagyon érdemes megnézni a gyártó animációit az óráról.

Ja, és 2022-ben egy újabb kiadást is elkészítettek az 1972-es film ötvenedik évfordulójára. Az látványra sokban különbözik, például látható rajta Marlon Brando portréja az ikonikus szerepben, valamint a The Godfather logó egy 50-es számmal is kiegészült. Hordozza továbbá a leghíresebb idézeteket, középen Don Corleone helyett egy rózsát találunk, míg a fehérarany tokot lézergravírozott jelenetek díszítik. Mindössze ötven darabot gyártottak.

Ha érdekelnek a gengszterfilmek:

Galéria / 27 kép

27 nagyszerű gengszterfilm, amit vétek lenne kihagyni

Megnézem a galériát

Videók

Tech

A legizgalmasabb meccs is tűéles képen az igazi

Promóció

Defender élmények autentikus környezetben

Kép
Jármű

Autórevizor: Így vernek át, ha autót rendelsz

Csütörtökön napközben megcsörrent a telefonom. Aznap kb. a harmincadik hívás volt, és még nem volt dél. Hullafáradt voltam, hajtós volt a hét. Vidékről hívott egy hölgy, pénteken mennének megnézni/átvenni Budapestre egy korábban megrendelt autót. És az utolsó előtti pillanatokban úgy gondolták, jó ötlet lenne átvizsgáltatni. Mint az alábbiakból kiderül, életük egyik legjobb döntését hozták.

Kép
Életmód

4 alvástípus: te melyikbe tartozol?

Egy friss kutatás segít besorolni magunkat a megfelelő kategóriába, és megmondja, mit jelent ez az egészségünkre nézve.

Kép
Szórakozás

Schwarzenegger: „A rivalizálás Stallonéval előre vitt”

A testépítőből lett színész egy friss interjúban ismerte el, sokat köszönhet kollégájának.

Kép
Szórakozás

Patrick Stewart Star Trek-jelmeze komoly problémákat okozott a színésznek

Sir Patrick Stewart Grammy-díjas brit színész a BBC Radio 1 műsorában nyilatkozott róla, hogy a Star Trek sorozat Picard kapitányaként milyen megpróbáltatásokat kellett kiállnia a forgatásokon.

Kép
Szórakozás

Minden évben meglepte kollégáit A farm, ahol élünk sztárja

Michael Landon igazi úriember volt, nem sajnálta idejét és energiáját, hogy másoknak örömöt szerezzen.

Kép
Életmód

50 nőt perelt be, mert azt mondták, rossz vele randizni

A hölgyek egy Facebook-csoportban rossz partiként említik a férfit. Sok pénzt követel a sérelemért.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!