LeBron James beszáll a férfi szépségápolásba

LeBron szépségápolási termékei
Forrás: The Shop

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!
Facebook
Twitter
Pinterest

A kosárzseni és marketingszakember üzlettársa, Maverick Carter a SpringHill produkciós cégen keresztül kezd új tevékenységbe.

Napjaink egyik legjobb kosárlabdázója, az NBA történetének pontrekordere LeBron James. Mivel már 39 éves, időről időre beszélnek a visszavonulásáról, de nyilván nem kell tartania attól sem, miből él majd meg, ha felhagy az élsporttal. Van ugyanis számos üzleti érdekeltsége, a szponzori megállapodások és más cégekben szerzett részesedések mellett pár éve Maverick Carter marketingspecialistával közösen megalapította a SpringHill Entertainment produkciós vállalatot. Többek közt a Space Jam: Új kezdet című film elkészítésében is szerepet vállaltak, most pedig egy egészen más irányban tapogatóznak.

Egészen pontosan a férfi szépségápolás terén próbálnak sikereket elérni, termékeikhez a The Shop márkanevet választották – ugyanezzel a címmel fut már évek óta saját Emmy-díjas tévéműsoruk. Azt mondják, az új kalandot a borbélyszalonok iránt érzett rajongásuk inspirálta.

A termékpalettát kezdetben szakállbalzsam, hidratálósampon és hajkondicionáló, hámlasztó arctisztító, borotválkozás utáni tonik, arcápoló és hajbalzsam alkotja, a gyártásban a Parlux lesz a partnerük. A forgalmazás áprilisban indul, de egyelőre csak az Egyesült Államokban, ahol országszerte mintegy 1600 Walmart polcaira kerülnek fel ezek a kellékek, várhatóan tíz dollár alatti áron, vagyis széles rétegeket céloznak meg.

Ne maradj le cikkeinkről, like-olj minket a Facebookon is!

Követem!

Videók

Promóció

Szebb mosoly, 150 ezer forinttal kevesebbért

Kép
Otthon

Közös fal hangszigetelése

A közös fal hangszigetelése azért jelenthet kihívást, mert általában nem a zajforrás keltőjét zavarja a zaj – pedig nyilván ott lenne a legpraktikusabb a szigetelés –, ráadásul a tökéletes kivitelezés sem könnyű.

Kép
Otthon

Ezzel a dohányzóasztallal Schumi talán még futamot is nyert

Egy Formula–1-es Ferrari V10-es motorjából készült a különleges asztal, állítólag Schumacher és Barrichello is használta.

Kép
Szórakozás

Ronaldo újra az élen, Messi csak harmadik – ők a legjobban kereső sportolók

A szaúdi szerződés és a személyes szponzorációk nagyon jól hoznak Cristiano Ronaldónak, de a második helyen már nem focista áll.

Kép
Szórakozás

Opera-énekesnő és kém egy személyben: Margery Booth története

A bátor nő többször az életét kockáztatta, hogy információkkal szolgáljon Angliának.

Kép
Szórakozás

A Szabadítsátok ki Willyt! bálnájának igaz története

Keiko élete kevésbé alakult boldogan, mint ahogy azt a film után elképzeltük.

Kép
Szórakozás

Évszázadok után derülhetett fény a Mona Lisa titkára

A világ talán legismertebb festménye egyben az egyik legrejtélyesebb is, hiszen sem azt nem tudni, kit ábrázol, sem azt, mit látunk a háttérben.

Szeretnél képben lenni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozásod hibába ütközött, kérjük, próbáld újra!
Köszönjük, sikeres feliratkozás!