Autóbutik

Kép
Jármű

Miért pont a BMW spórol a sperren? - Autóbutik #21

Mi a fontosabb: a sperr vagy a RACE-002-es rendszám? Van-e jó autós film, ha a Rush-t nem számoljuk? Hányféle módon lehet elrontani a fényezést?

Kép
Jármű

Így éld túl a telet! - Autóbutik EXTRA

A legrondább téli latyakban utána jártunk a téli gumi legendájának, illetve annak, hogy mit kell tenni, ha keresztbe áll az autó.

Kép
Jármű

Mi újság Wankel úr? Megreccsent a karbon felni? - Autóbutik #20

Hazudó újságíró, üzleti tippek, amiket ingyen adunk, és annyit is érnek, és vita a hengerek számáról. Friss Autóbutik, idén az utolsó!

Kép
Jármű

Életmentő Accord és az Év Autója paradoxon - Autóbutik #19

Tragédiába torkollott sütögetés, Zombi hadba indul a vespások ellen, Rudi pedig magára haragítja a villanyautósokat.

Kép
Jármű

"A Nimrod Performance-nál sem hülyék vannak" - Autóbutik #18

A Ford Bronco az új G osztály? Ki tud jobban hirdetést árazni? Kijön-e a matek a kerti neppereknek? Brokernet Silver Sting vagy Kincsem? Friss Autóbutik az élet nagy kérdéseiről!

Kép
Jármű

Becsületesnepper: ami húsz év távlatából is fáj - Autóbutik #17

A nagy Nepperháború valójában cicaharc volt, a vámosok pokla, harc az NKH-val és életmód-tanácsadás. Sztárvendégünk a Becsületesnepper, Kroneraff István.

Kép
Jármű

Emlékszel a magyar szupersportautóra? - Autóbutik #16

Olyannyira próbáltuk elfelejteni a magyar szupersportautót, hogy sikerült is. A zöld rendszámok ügyében nincs egyetértés, halál Kakucson és be kéne csöngetni a VW-hez a Zastava-modellel.

Kép
Jármű

Ne állíts béna emlékműveket! - Autóbutik #15

Carroll Shelby nagy trükkje, rosszul csillogó hamis órák, biztonsági játékosok és az igazi rock and roll. Vendégünk: Bredán Dávid.

Kép
Jármű

Motorsportra termett-e a magyar nép - Autóbutik #14

Az utolsó jó évjárat mindig éppen 15 éve volt, és kell nekünk a MotoGP, mint egy újabb filléres projektautó.

Kép
Jármű

Csikós: a Mercedes elpusztította magát a fejemben - Autóbutik #13

Vendégünk, Csikós Zsolt, és beszélgetünk titkos gyűjteményekről, romok tákolásáról, megbánt autókról és emberi dolgokról.

Kép
Jármű

Porig égő autónak nem kell padlógáz - Autóbutik #12

Mennyit lehet keresni a Youtube-on, kijön-e belőle egy égetni való Ferrari, a legendás hazai motortűz és a jó futóművű autók.

Kép
Jármű

Így eszik a korrupt újságíró - Autóbutik #11

Gasztro célú csavargások szerte az országban, régi motorok és a podcaster új hobbiautója.

Kép
Jármű

A gyorshajtás volt a kompenzáció a rossz dolgokért - Autóbutik #10

Az igazságos parkolási rendszer, a szabadon engedett gyorshajtás magyarázatai és a titkosszolgálati módszerek a forgalomszervezésben. Itt a friss Autóbutik!

Kép
Jármű

A porschésok kasztrendszere és az autós apokalipszis négy lovasa - Autóbutik #9

A volkswagenesek Ozorája, kínai korrupció a hazai influenszer piacon és a közelgő autós végítélet előszelei a Biblia alapján.

Kép
Jármű

Lufi-e a japán kultautók ára, vagy még mindig érdemes beszállni?

Bukott modellek utólag futottak be hatalmas karriert, és lettek gyűjtői darabok. Mi a titkuk, és érdemes-e még venni belőlük?

Kép
Jármű

Így ért véget a japán autók aranykora

A japán autógyártás a kilencvenes években ért fel a csúcsra: Impreza WRX STi, Lancer Evo, Skyline GT-R, Supra, NSX, csak hogy pár nevet említsünk. Mi röpítette őket az égbe, és mikor repültek túl közel a naphoz?

Kép
Jármű

A férfiaknak van a Pornhub és az autóhirdetések - Autóbutik #7

Csavart hátraszaltóval ugrunk hasast az autóhirdetések és hirdetési oldalak világába, ahol a kültelki nepperek tanítják magyarul a mesterséges intelligenciát. A műsor vendége Járja Norbert a kocsi.hu-tól, aki húsz éve fejleszt autóhirdetési oldalakat.

Kép
Jármű

A VW csalószoftvere nagyobb teljesítmény, mint a Tesla ködösítése az önvezetés körül - Autóbutik #6

A legjobb ülés 17 millióért, a legsúlyosabb ausztrál túlkapások, jaj, felírják mennyit fogyaszt az autóm, és a járművek, amiket kár volt eladni.

Kép
Szórakozás

Nyaralás lakóautóval - mutatjuk, mire figyelj!

Lakóautózni nem csak saját autóval lehet, kezdőként viszont nehéz megítélni, hogy mi alapján válasszunk bérlésnél. Ilyen szemmel néztük meg Draskovics Andrisék lakóautóját, és faggattuk Andrist tapasztalatokról és tippekről.

Kép
Jármű

Japán veteránok: jót kell venni, mert felújítani nem éri meg - Autóbutik #5

Vendégünk Vukmann Attila, veterános és autógyűjtő, aki mesél a saját 75 autójáról, befektetésről, küldetésről. Fókuszban a szocialista és a japán érdekességek.

Kép
Jármű

Rögtönítélő bíróság a SUV-ok ügyében - Autóbutik #4

Precedens értékű statárium, fiatalok voltunk és kellett a pénz, youtuber mesterkurzus és Habony Árpád G Mercije - kíméletlen őszinteséggel és tájékozatlansággal itt az Autóbutik podcast (Járművekről és életről) negyedik adása.

Kép
Jármű

A Hacsiroku igazából béna, de az M Gmbh még tartja magát!

A Hacsiroku-tulaj szerint túlértékelt-e a Hacsi? Mit esznek a népek az E30 M3-ban? Miért ír fel az orvos V6-os GTV-t a depresszió ellen? Az Autóbutik podcast sztárvendége Stump András!

Kép
Jármű

Az átverős hirdetések a mohóságodra építenek

Mi az üzleti modell a nemlétező autók hirdetései mögött, autók, amik hamarosan klasszikussá érnek, az ország legolcsóbb, de még vehető darabjai és a dízelek közel sem koromsötét jövője. Íme a friss Autóbutik podcast járművekről és életről!

Kép
Jármű

Baleseteink, az üldözött tuning és a titkos, filléres hobbiautó

Elindult az Autóbutik podcast, járművekről és életről. A mottónkat pedig már a pilotban megcsúfoljuk, hiszen első témánk a halál: miért van mostanában ennyi és ennyire csúnya baleset?