Whisky

Kép
Szórakozás

Ezt a kanadai whiskyt gombával bolondították

Az ízesített whiskyk egyre népszerűbbek, de ilyesmire azért nem nagyon számítottunk.

Kép
Szórakozás

Maszk formájú pohár, whiskyhez tervezve

Ha a járvány alatt még nem untad meg teljesen a maszkokat, akkor itt egy sokkal kellemesebb változat.

Kép
Szórakozás

Amikor olyan igényes vagy, hogy még a fogvájód is whiskys

A Daneson megadja a módját az ételmaradékok eltávolításának.

Kép
Szórakozás

Egymilliárd egy whiskyért, amit meg sem iszol soha

A Macallan amúgy is az árverések királya, de ez még az ő szintjükön is rideg összeg.

Kép
Szórakozás

Minden napra egy tüske: adventi naptár whiskyvel

Az advent a várakozás időszaka, amit mindenki másképpen él meg. Jó hír, hogy a whiskykedvelők számára is van már megfelelő naptár.

Kép
Jármű

Autóipari vita tesz be az amerikai whiskyknek

Az EU és az Egyesült Államok közti gazdasági vita már az amerikai lepárlókat is érinti.

Kép
Szórakozás

Szénbányában érlelik a whiskyt, de miért jó ez?

A Brothers Wright Distilling Co. érdekes csavarral látja el bourbonjét: hat hónapig egy bányában pihennek a hordók.

Kép
Szórakozás

Ez történik, ha megkóstolsz egy 320 ezres whiskyt

Megnéztem, hogy ha egy 60 ezer forintos üveg is nagyon jó, mit tudhat hozzá képest egy ötször annyiba kerülő.

Kép
Szórakozás

Nyolcmilliós whiskyvel koccinthatunk III. Károly koronázására

Ritkán kerül új uralkodó az Egyesült Királyság trónjára, méltóképpen megünneplik hát a szeszfőzők is.

Kép
Szórakozás

Vagyonokért mehetnek el ezek a whiskyritkaságok

Úgy 1500 palackot árvereznek el egy magángyűjteményből, van, amelyik magában is megér 10 milliót.

Kép
Szórakozás

Ez a whisky pont annyi ezres, ahány éves

Persze dollárban. Ami egy 54 éves italnál már elég szép összeg.

Kép
Szórakozás

Jó, de túlárazott lett Bob Dylan whiskeyje

Egy elismert amerikai szakíró szerint nagyon jó, de egy tizenéves bourbon egyszerűen nem ér annyit, amit ezért elkérnek.

Kép
Szórakozás

Kétszáz éve kihalt árpafajtát támasztanak fel a whiskygyártás kedvéért

Skót kutatók kezdtek el dolgozni az égető problémán, ha sikerrel járnak, megtudhatjuk, milyen volt egy jó whisky évtizedekkel vagy századokkal korábban.