Autóversenyző

Kép
Jármű

Mika Häkkinen megtanít vezetni – ha megveszed a kocsiját

A finn exversenyző egy különleges McLaren P1-et bocsát árverésre, a 780 milliós árba egy kis extrát is bújtat.

Kép
Jármű

Majdnem 9000 kilométert tekert idén Bottas

A Formula–1-es Alfa Romeo finn pilótája igencsak rákapott a bringázásra.

Kép
Szórakozás

Michelisz Norbi másodszor is világbajnok!

A Hyundai magyar pilótája nagyszerű teljesítménnyel zárta a makaói záróhétvégét, 2019 után újra Michelisz a túraautózás királya.

Kép
Jármű

„A munkában és a kitartásban hiszek” – Interjú Michelisz Norbert autóversenyzővel

Hosszú évek kemény munkája hozta meg a gyümölcsét 2019-ben, amikor Michelisz Norbert a túraautó-világkupát megnyerve felért a csúcsra. Norbi a legnagyobb sikerek közepette is szerény és közvetlen maradt, eredményei mellett e tulajdonságaival vívta ki sokak szeretetét. Három fordulóval a vége előtt vezeti az idei TCR World Tour pontversenyét, október elején pedig gyerekkori álmát beteljesítve a raliban is kipróbálta magát. Ezt követően beszélgettünk vele.

Kép
Jármű

„Hálás vagyok a kudarcaimért” - Interjú George Russell Formula–1-es pilótával

A Tommy Hilfiger 2018 óta a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team egyik kiemelt partnere, idén tavasszal pedig az Awake NY ruházati márkával együtt piacra dobták a Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY elnevezésű kollekciójukat is. A népszerű motorsport által inspirált kollaborációt a Magyar Nagydíj hétvégéjén mutatták be Magyarországon, a budapesti Fashion Streeten.

Kép
Szórakozás

Hollywood legnagyobb benzinmágusa

„Mi a legijesztőbb hang, amit egy sofőr verseny közben hallhat? A saját hangja, ahogy azt mondja: baszki!” – mesélte el Paul Newman, miután a zuhogó esőben odavert egy versenyautót a betonkerítésbe. „Pár bordám eltörött” – teszi hozzá a sztoriban, de a szavak között érezni, van ilyen, ennyi belefér.

Kép
Jármű

Motorosszán-balesetben meghalt Ken Block

A gymkhana királyaként ismertük meg, de volt ő raliversenyző és cipőmárka-alapító is. Mindössze 55 évet élt.